INFO

Op de laatste zondagen van de maanden: april, mei,juni,juli augustus, september en oktober organiseren wij optredens met cultuur en muziek in Boerderij de Vlietwoning met de naam: ZONDAGMIDDAG. De boerderij is een rijksmonument en onderweg naar restauratie en instandhouding. De stichting Boerderij de Vlietwoning beheert de boerderij. Activiteiten worden georganiseerd door de vereniging Buijtenplaets de Vlietwoning. Het is de vereniging die de ZONDAGMIDDAGEN organiseerd.
Het doel is de boerderij open te stellen voor de bewoners van het Westland en omgeving op het gebied van kunst en cultuur in brede zin. Met de ZONDAGMIDDAG willen we inhoud geven aan onze doelstelling en wordt de start voor grote en kleine kunst en cultuur evenementen in de toekomst.

Het maandelijks evenement op op de laatste zondag van de maand is vanaf 14:00 uur. Het programma zal bestaan uit muziek van verschillende aard, van jazz, chansons tot klassiek, uitgevoerd door solisten, bands of duo-s. Maar ook krijgt de westlander podiumruimte om zijn of haar verhaal te vertellen. Of dat door een toneel groep een korte act wordt uitgevoerd. Een gevarieerd programma dus in de Boerderij de Vlietwoning voor spraakmakende gezelligheid.

Er wordt gezorgd voor koffie en thee, wijntje, biertje of fris. bent u zelf beoefenaar van een podium kunst? dan kunnen wij u een podium bieden! Heeft u wensen over wat u wil horen of zien? laat ons dat dan weten! Voor een goede organisatie vragen wij te reserveren, op te geven of te melden via een e-mail naar het zondagmiddag team : vlietwoning.buijjtenplaets@gmail.com

Wij ontmoeten u graag op de zondagmiddagen en rekenen op mooie onderlinge gesprekken en ervaringen in muziek en verhalen. Hartelijke groet namens het zondagmiddagteam, tot dan.

Agenda zondagmiddagen